Curs 2016-2017

Notícies de l'escola Schola del curs 2016-2017.

Posted By ceipschola llegeix més

L'autor a l'aula: Miquel Desclot

maig
29

Aquest curs els alumnes del cicle superior han rebut la visita de l'escriptor i poeta Miquel Desclot, dins el programa "L'autor a l'aula". Els nens i nenes de 5è i 6è han treballat l'autor i han llegit a classe el seu llibre La flauta màgica, una adaptació de l'òpera de Mozart del mateix nom.

Desclot ens va explicar la seva visió de l'ofici d'escriptor, tot fent una comparació entre el món de la música i el de les paraules. Després li vam poder fer totes les preguntes que teníem per a ell.

Posted By mar mut llegeix més

Festival: Una nit a la biblioteca

maig
17

Ja el tenim! En aquesta notícia trobareu el link amb el víedo del festival de la Schola d'enguany! Gaudiu-lo al màxim! I feliciteu a aquests petits grans artistes!!!

Posted By ceipschola llegeix més

Dictat solidari

abr.
28

Els alumnes de cicle superior han participat a la 5a convocatòria del Dictat Solidari local, que enguany ha estat dedicat a Prudenci Bertrana. 

El recapte d'aliments es fa extensiu a tota la comunitat educativa i es podran fer aportacions al llarg de la setmana vinent. 

Posted By mar mut llegeix més

Carnestoltes 2017

febr.
24

Avui hem sortit al carrer a lluir les disfresses de carnestoltes. Estàvem tots guapíssims i guapíssimes i tots els familiars han gaudit durant tota la rua! Gràcies a tots els que l'heu fet possible, mares, pares i àvies que heu ajudat en la confecció de les disfresses, al grup de Batucada per donar ritme durant tot el recorregut i a tots els que ens heu animat i heu admirat la feina feta! 

Ara toca acabar de gaudir al màxim del Carnestoltes 2017!

Bon Carnestoltes 2017!

Posted By ceipschola llegeix més

Pàgines

Subscriure a RSS - Curs 2016-2017